onsdag 26. juni 2013

Lage pendellampe?

Jeg eeeelsker lampene til ochre! Penere design på møbler og tilbehør kan man lete lenge etter (mener jeg). Spesielt har jeg lagt min elsk på denne lampen, chainmail:



Den hadde glidd rett inn ihuset her. Men det passer dog ikke min lommebok etter husbyggingen her, selvom skattepengene er kommet inn. Så da tenker jeg å ta saken i egne hender. Det blir en DIY på meg i helga. Håper jeg kan klare å kopiere litt av designen på denne lampen.

søndag 23. juni 2013

Gjestebadet vårt!

 For å si det mildt er kameraet vårt helt på bærtur. Men tar å viser dere noen bilder likevel, siden det har tatt så lang tid jeg har oppdatert her inne. Her er noen bilder fra gjestebadet/ ungenes bad: 
 
 
 
 
 



 Hva vi har brukt av fliser o.l kan dere trykke dere videre her. Håper alle nyter en flott sankthansaften!

tirsdag 11. juni 2013

Personifisering

Det er noen rom i huset som vi beholdt hvite, for vi visste ikke hvilke farge vi ønsket her. Men nå har jeg i kveld fått tatt siste strøk på guttungen sitt rom. Det er to vegger som er malt med fargen Pirat. En virkelig frisk blåfarge. Han gleder seg veldig til å komme inn på rommet sitt og ikke ligge hos søster:
 

Og mannen monterer Pax til den store gullmedalje på soverommet vårt. Så deilig å endelig skal få plass til klærene våre. Di har ligget i kofferter leeenge nok nå:


Jeg begynte i helgen på gangen. Her blir veggene i Pure And Original sin kalkmaling i fargen River Silt:

Det tar tydeligvis tid for oss å komme i hus. Det er så mye som skjer i juni også. Bursdager, skole og barnehageavslutninger og brylluper. Så vi prøver å ta tak i oss å klare å få gjort ting imellom disse begivenhetene. Men et hjem er ikke bygget på èn dag. :-)

søndag 9. juni 2013

Endelig fant jeg drømmelampa!


I går fant jeg endelig drømmelampen! Jeg har vært rundt overalt for å finne den perfekte lampen til hjørnet i stuen, men enten har di vært altfor dyre eller for "simple" for den industrielle touchen jeg har ønsket. Men der, hos Lampehuset sto den med 50% skiltet! En drøm i oppfyllelse! Kortet ble dratt, og nå er hjørnet i stuen er komplett!

Denne helgen har det vært nydelig vær her på sørlandet. Vi har fått på plass litt flyttelass og mannen har styrt med å få på di siste dekksidene på kjøkkenet. Men vi har heldigvis klart å legge litt arbeid til side og nytet solen på terrassen. I morgen kommer  elektriker og ordner di siste stikkontaktene på kokeøya. Snart skal vi få kunne lage mat! :-) Og bilder kommer av kjøkkenet.... Ha en flott søndag!

torsdag 6. juni 2013

Vi er inne i huset!



Endelig er vi i vårt nye hus!

Den siste uken har vært total kaos. Leieboer skulle inn 1. juni og ting var ikke helt klart til innflytningsdato. Så vi sto på med å klargjøre hybelen mens flyttelass kom inn i hus. Så det er først di siste dagene vi har fått pakket så smått ut etter jobb.
Ikke har vi hatt benkeplate på kjøkkenet før i dag heller. Endelig kom den hvite kompaktlaminatplaten slik at vann og oppvaskmaskin kunne kobles.... Virkelig avhengig av oppvaskmaskin har jeg funnet ut!

Men ellers er det supert! Det kommer flere bilder etterhvert som ting kommer på plass! Endelig er vi kommet inn i huset! Ha en fin kveld! :-)